• sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

22 taun pengalaman ing teknologi nglereni laser

Dongguan Hongsheng Lingkungan Protection Equipment Co., Ltd. punika perusahaan dhuwur-tech sing spesialisasine ing R & D lan produksi produk Proteksi lingkungan kayata PP Papan, pipe PP, PP exhaust menara dimurnèkaké gas, PP asam kedhul menara ngumbah, PP aktif menara adsorption karbon , PP rod welding, etc. "Heite PP Papan", "Baodia PP Papan", "Hongsheng PP Papan", produk sing digunakake digunakake ing semikonduktor resik kamar, exhaust banyu sampah, tank solusi asam lan alkali, menara panyerepan, pipa air , PCB peralatan plating, Metal peralatan plating, peralatan plating plastik, tank electrolysis, peralatan filtrasi, asam lan bagean alkali Processing lan proyèk pangayoman lingkungan.

Team Kita Bakal Nyedhiyani Sampeyan karo Laser Professional Aplikasi Solutions Free saka daya
Tampilan Online Chat!