• sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

Babagan awake dhewe

Dongguan Hongsheng Lingkungan Protection Equipment Co., Ltd. punika perusahaan dhuwur-tech sing spesialisasine ing R & D lan produksi produk Proteksi lingkungan kayata PP Papan, pipe PP, PP exhaust menara dimurnèkaké gas, PP asam kedhul menara ngumbah, PP aktif menara adsorption karbon , PP rod welding, etc. "Heite PP Papan", "Baodia PP Papan", "Hongsheng PP Papan", produk sing digunakake digunakake ing semikonduktor resik kamar, exhaust banyu sampah, tank solusi asam lan alkali, menara panyerepan, pipa air , PCB peralatan plating, Metal peralatan plating, peralatan plating plastik, tank electrolysis, peralatan filtrasi, asam lan bagean alkali Processing lan proyèk pangayoman lingkungan.

Dongguan Hongsheng Lingkungan Protection Equipment Co., Ltd. Tlatah nyata saka perusahaan kita dumunung ing Pearl River Delta, cedhak karo Expressway Guangzhou-Shenzhen lan 107 National Highway. Posisi geografis apik, lalu lintas trep, lan kauntungan distribusi ketok. Perusahaan wis sawetara PP pipo lan sheet garis produksi. produk PP sing digunakake digunakake ing desulfurization flue gas, sesuci, kontrol bledug lan Recovery materi ing mesin, elektronik, metalurgi, bahan bangunan, kimia, panganan, pharmaceutical lan industri. Perusahaan wis tim manajemen profesional lan technical support banget. Iku wis mesthi ngoyak filsafat bisnis "layanan pisanan, kerjasama lan menang-menang" lan roh perusahaan saka "integritas lan pragmatism, pionir lan enterprising". Terus ngiyataken software lan hardware construction Enterprises; terus-terusan njelajah lan dadi wani ing laku; terus-terusan nambah mekanisme Manajemen lan melu aktif ing kompetisi pasar. Tansah ngadeg ing posisi customer kanggo marga saka pelanggan, kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas lan biaya-efektif produk.

Hongsheng Lingkungan Protection Company wis desain profesional lan tenaga teknis, tim instalasi engineering trampil, majeng teknologi, lan bisa nggarap desain, instalasi lan layanan consulting technical kanggo macem-macem proyek lingkungan Proteksi. Our company saya develops lan innovates, lan nyawiji teknologi anyar lan struktur anyar produk conventional kanggo nambah isi technical produk lan ngganti menyang syarat nasional saiki kanggo pangayoman lingkungan. Perusahaan kaleksanane nerusake semangat inovasi pragmatic, kebayar waé kanggo inovasi ngelmu lan teknologi kanggo dangu, nggoleki pembangunan karo inovasi, develops pasar karo pembangunan, lan berpartisipasi ing construction saka proyèk lingkungan Proteksi. Perusahaan ora mung jangkep tugas kualitas lan jumlahe, nanging uga hasil reputasi apik ing industri. Wis dikenali dening kita pelanggan.

teknologi banget, konsep kejujuran lan multi-faceted rencana layanan customer nuduhake misi Dongguan Hongsheng Lingkungan Protection Equipment Co., Ltd. kanggo berkembang karo inovasi ngelmu lan teknologi, saya nguber kualitas dhuwur, lan usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk banget lan sempurno. Service. Our company gelem nindakake ijol-ijolan luwih jembar lan kerjasama karo sing ora pati cetho lan pelanggan anyar lan lawas kanggo melu ningkataké revitalization lan pangembangan industri pangayoman lingkungan.

Tampilan Online Chat!