China PVC karbon aktif menara adsorption Produsen lan Suppliers | Hong Sheng
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

PVC menara adsorption karbon aktif

Short Description:

menara karbon adsorption ing urip iku piranti sesuci sing ngruwat gas sampah organik lan nduweni efek perawatan ambu ora enak apik. adsorption karbon aktif minangka langkah efektif kanggo mbusak ambu ora enak banyu, Organic prakara alam lan tiron dipun bibaraken, bahan kimia mikro-Heh, lan kaya. Paling molekul relatif gedhé organik, senyawa aromatik, alkyne halogenated, etc. bisa kuwat adsorbed ing lumahing aktif karbon utawa ing voids, lan duwe aman ketok effec ...


Detail produk

Tags Product

Menara karbon adsorption ing urip iku piranti sesuci sing ngruwat gas sampah organik lan nduweni efek perawatan ambu ora enak apik. Adsorption karbon aktif minangka langkah efektif kanggo mbusak ambu ora enak banyu, Organic prakara alam lan tiron dipun bibaraken, bahan kimia mikro-Heh, lan kaya. Paling molekul relatif gedhé organik, senyawa aromatik, alkyne halogenated, etc. bisa kuwat adsorbed ing lumahing aktif karbon utawa ing voids, lan duwe efek aman ketok ing humus, Organic prakara tiron lan Organic prakara bobot molekul kurang. Adsorption karbon aktif minangka proses sesuci jero Asring digunakake kanggo perawatan final toyo ingkang kabucal, lan uga bisa digunakake kanggo pemurnian banyu long-term lan banyu domestik.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!