China horisontal semprotan menara Produsen lan Suppliers | Hong Sheng
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

menara semprotan horisontal

Short Description:

PP ngumbah menara punika jinis anyar saka peralatan perawatan gas sampah industri. Diprodhuksi ing basis saka pembersih gas sampah industri karo ngambang lapisan diinget. Punika wiyar dipigunakaké ing pretreatment saka perawatan gas sampah industri lan bledug aman. Ing efek dimurnèkaké apik banget. Iku wis umum digunakake ing perawatan saka gas sampah asam lan alkali. peralatan Processing. Menara PP ngumbah diprodhuksi dening perusahaan kita beda saka menara ngumbah ana ing pasar. Iku...


Detail produk

Tags Product

PP ngumbah menara punika jinis anyar saka peralatan perawatan gas sampah industri. Diprodhuksi ing basis saka pembersih gas sampah industri karo ngambang lapisan diinget. Punika wiyar dipigunakaké ing pretreatment saka perawatan gas sampah industri lan bledug aman. Ing efek dimurnèkaké apik banget. Iku wis umum digunakake ing perawatan saka gas sampah asam lan alkali. Peralatan Processing. Menara PP ngumbah diprodhuksi dening perusahaan kita beda saka menara ngumbah ana ing pasar. Kang digawe saka polypropylene cahya ing plastik, sing, PP materi. Menara ngumbah diprodhuksi dening perusahaan kita sing utamané dipérang dadi rong jinis: menara dikempalken. Lan menara swirling, nalika menara dikempalken wis relatif digunakake digunakake. Nalika ana liyane bledug ing gas exhaust, menara swirling bisa milih. Menara PP ngumbah nduweni ciri struktur prasaja, konsumsi energi kurang lan efficiency dimurnèkaké dhuwur, lan bisa èfèktif mbusak gas hidrogen klorida (HCl), gas hidrogen florid (HF), gas amonia (NH3), asam sulfat kedhul (H2SO4), kedhul asam chromic (CrO3). Gas banyu-telat kayata gas hidrogen sianida (HCN), uap alkali (NaOH), gas hidrogen sulfida (H2S), lan formalin (HCHO). Ing gas kedhul exhaust asam wis ngenalaken menyang menara dimurnèkaké dening pipa air, lan liwat lapisan diinget. Ing gas exhaust lan Cairan panyerepan sodium hidroksida sing kebak hubungi dening loro-phase gas-Cairan kanggo nresep reaksi neutralization, lan gas kedhul exhaust asam diresiki, banjur dehydrated lan defogged dening piring defogging. Penggemar kosong, bisa diperlokake menyang atmosfer. Sawise ngisor menara pressurized dening pump, Cairan panyerepan sêmbar ing ndhuwur menara, banjur bali menyang ngisor tower kanggo ulang. Gas kedhul exhaust asam diresiki meets standar polusi nasional.
Ing PP ngumbah menara dhewe dumadi saka awak, lapisan Isi, lapisan defogging, pipa sprinkling sirkulasi, lan tank banyu sirkulasi.
Ing PP ngumbah menara awak dumadi lan welingan exhaust gas, stopkontak, jendhela, a welingan pangopènan lan struktur kanggo ndhukung lan mbenakake nang menara PP ngumbah kanggo mesthekake resistance karat saka PP scrubbing gas exhaust menara dhewe mundhak urip layanan.
PP asas ngumbah menara lan struktur
The PP ngumbah menara produk teknologi majeng teknologi lingkungan Proteksi. Fungsi saka menara PP ngumbah kanggo mbusak impurities ing gas dening reaksi solvent, lan bisa digunakake ing maneka industri sing generate gas ngumbah. Cairan sampah gas sampah lumebu menara lan ing kontak lengkap karo Cairan ngumbah ing menara, supaya impurities bisa dibusak kanggo entuk fungsi saka purifying gas. Iku dhewe klebu awak, lapisan Isi, lapisan defogging, pipa sprinkler sirkulasi, lan tank banyu sirkulasi.
Ing PP ngumbah menara awak dumadi lan welingan exhaust gas, stopkontak, jendhela, a welingan pangopènan lan struktur kanggo ndhukung lan mbenakake nang menara PP ngumbah kanggo mesthekake resistance karat saka PP scrubbing gas exhaust menara dhewe mundhak urip layanan.
Fitur: PP ngumbah menara karo kurang gangguan, operasi stabil, prasaja lan operasi trep; ahli digunakake ing industri listrik lan gas asam-basa déning limang pangobatan lumahing kanggo perawatan neutralization, nggunakake piring PP banget, volume air bisa acak diatur lan digunakake.
Lokasi aplikasi
Piranti dhewe klebu awak, lapisan Isi, lapisan defogging, pipa sprinkling sirkulasi, lan tank banyu sirkulasi.
Awak menara ngumbah
Awak ngumbah menara dumadi lan welingan exhaust gas, stopkontak, jendhela, bolongan pangopènan welingan lan struktur kanggo ndhukung lan mbenakake nang menara ngumbah kanggo mesthekake resistance karat saka piranti dhewe mundhak gesang layanan kuwi.
Isi lapisan
ring ∮75 Raschig digunakake minangka ngisi ngumbah menara, lan penting iku PP.
The ring ∮75 PP Raschig nduweni karakteristik area gedhe tartamtu lumahing, mundhut kurang meksa, lan transfer bahan dhuwur kurang. Dibandhingake karo Isi materi, ing ring ∮75 PP Raschig wis efficiency Processing luwih lan biaya operasi murah.
Lapisan Defogging
∮50 PP werni kothong digunakake minangka bahan defogger kanggo PP
Circulating pipe sprinkler
Materi pipo iku PP. Fungsi utama kanggo ngirim banyu sirkulasi kanggo sistem sprinkler. Ing nozzle digunakake ing sistem sprinkler adopts jinis spiral nozzle. Nozzle nduweni karakteristik ora gampang kanggo mblokir, amba semprotan gedhe lan distribusi droplet seragam. Menara ngumbah bisa ngundhakaké èfèk perawatan kang apik. •
Circulating sink
The sirkulasi tank banyu disambungake karo awak utama menara ngumbah, tank banyu wis volume banyu sirkulasi saka 2-3 menit, controller tingkat banyu ngambang wis disusun nang tank banyu, lan ngumbah banyu welingan kebanjiran port lan port banyu discharging dilindhungi undhang-undhang.
Ditrapake kanggo: industri electronics, Manufaktur semikonduktor, Manufaktur PCB, Manufaktur LCD, baja lan industri logam, listrik lan industri perawatan lumahing logam, proses pickling, dye / pharmaceutical / industri kimia, deodorization / khlor neutralization, pembakaran exhaust Sox / NOx wis dibusak, polusi udara liyane banyu telat.
PP ciri kinerja ngumbah menara:
(1) situs fisik: The PP scrubber utamané stabil kanggo banyu, lan tingkat panyerepan banyu ing banyu kanggo 14 h mung 0.01 *. Bobot molekul iku antarane 8 lan 150.000, lan formability apik.
(2) situs Teknik: PP ngumbah menara wis crystallinity dhuwur lan struktur biasa, supaya wis mechanical banget, lan sawijining kekuatan, atose lan kelenturan sing luwih dhuwur tinimbang PE Kapadhetan dhuwur (HDPE). Fitur pinunjul iku lemes resistance flexural (7 × 10 7) opening secondary lan nutup mlengkung tanpa tandha karusakan, lan koefisien gesekan garing iku padha saka nilon.
(3) situs Thermal: PP ngumbah menara tahan panas apik, titik leleh iku 164 ~ 170 ° C, lan produk bisa sterilized ing suhu sadhuwuré 100 ° C. Iku ora deformed ing 150 ° C kang tanpa ngalami pasukan njaba. Embrittlement punika -35 ° C, embrittlement ana ngisor -35 ° C, lan panas resistance ora apik minangka PE.
(4) stabilitas Kimia: PP ngumbah menara wis kimia stabilitas apik. Kejabi kang nyerang dening asam sulfat pekat lan klempakan asam nitrat, iku stabil kanggo macem-macem reagen kimia liyané, nanging bobot molekul hidrokarbon alifatik kurang lan hidrokarbon aromatik bisa PP softens lan swells, lan kimia stabilitas mundhak karo nambah crystallinity. Mulane, PP cocok kanggo produksi pipo kimia Russian-Chinese lan fitting karo efek anti-karat apik.
(5) situs Listrik: Menara PP ngumbah wis kinerja jampel dhuwur-frekuensi banget. Awit iku meh ora nyerap banyu, kinerja jampel ora kena pengaruh dening asor, wis pancet dielektrik dhuwur, lan bisa digunakake kanggo nggawe panas minangka suhu mundhak. Produk Listrik jampel, voltase risak dhuwur, cocok kanggo aksesoris electrical.
(6) resistance Weather: The PP ngumbah menara sensitif sinar ultraviolet, lan seng oxide thiopropionate dilaurin lan karbon ireng-kaya ngisi putih milky bisa ditambahake kanggo nambah resistance tuwa.
Maintenance lan pangopènan
organisasi bakal tumindak pengawasan lan pangopènan ing 30 dina sawise commissioning dienggo qualified.
Pengawasan lan pangopènan isi:
1: Mbusak bledug lan rereget saka lumahing mekanisme.
2: sirah Sprinkler, karo utawa tanpa blockage.
3: Ngresiki tank banyu karo utawa tanpa sedimentasi lan ngresiki munggah cathetan kanggo nggampangake pangaturan dhewe saka wektu cleaning sabanjuré.
4: Mirsani apa ana rereged abot ing lumahing ring Raschig. Yen perlu dijupuk metu lan diselehake ing sawijining nglelebke, neutralize rereged karo agen neutralizing.
5: Miturut ambu ora enak exhaust utawa data kanggo nemtokaké apa karbon aktif perlu diganti, sawise nggunakake, karbon aktif bisa kapapar srengenge kanggo regenerate.
6: Priksa pump kanggo gangguan ora normal, looseness lan blockage.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!