• sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

News

  • The structure of the exhaust gas purification tower is a device for absorbing operation

    The structure of the exhaust gas purification tower is a device for absorbing operation

    The exhaust gas purification tower is a device for performing an absorption operation. There are three types of gas-liquid contact forms. The first type is a plate tower, bubble absorption tower, and stirred bubble absorption tower in which gas is dispersed in the liquid phase in the form of bubb...
    Waca liyane
  • rencana Boiler perawatan gas exhaust

    rencana Boiler perawatan gas exhaust

    Boiler exhaust rencana perawatan gas Pambuka kanggo perawatan gas ketel exhaust: Boilers, geni, lan generator exhausts utamané ngandhut reged kayata SO2, NOX, soot, lan Ringermann blackness. Ing saiki, cara aman bledug utamané kalebu bledug aman elektrik, jinis tas bledug rem ...
    Waca liyane
  • Aktif menara adsorption karbon dhawuh dening Guangzhou Guoguang Air Conditioning Co., Ltd.

    Aktif menara adsorption karbon dhawuh dening Guangzhou Guoguang Air Conditioning Co., Ltd.

    Aktif menara adsorption karbon dhawuh dening Guangzhou Guoguang Air Conditioning Co., Ltd. aktif adsorption menara karbon bisa adsorb lan waras gas exhaust cairan pelarut organik kayata benzena, alkohol, keton, oxime, ester lan bensin, lan luwih cocok kanggo perawatan saka cilik ...
    Waca liyane
  • Our company

    Our company

    Dongguan Hongsheng Lingkungan Protection Equipment Co., Ltd. punika perusahaan dhuwur-tech sing spesialisasine ing R & D lan produksi produk Proteksi lingkungan kayata PP Papan, pipe PP, PP exhaust menara dimurnèkaké gas, PP asam kedhul menara ngumbah, PP aktif menara adsorption karbon , PP ...
    Waca liyane
  • Dongguan Junxing peralatan perawatan gas mechanical sampah lukisan kesusu

    Dongguan Junxing peralatan perawatan gas mechanical sampah lukisan kesusu

    Dongguan Junxing mechanical sampah lukisan peralatan perawatan gas kesusu Dongguan Hongsheng Environmental Protection Equipment Co., Ltd. mundur project lukisan project perawatan gas sampah Dongguan Junxing Machinery Co., Ltd. Agen uyuh digunakake ing proses lukisan ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!