• sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

Aktif menara adsorption karbon dhawuh dening Guangzhou Guoguang Air Conditioning Co., Ltd.

Aktif menara adsorption karbon dhawuh dening Guangzhou Guoguang Air Conditioning Co., Ltd.

menara adsorption karbon aktif bisa adsorb lan waras gas exhaust cairan pelarut organik kayata benzena, alkohol, keton, oxime, ester lan bensin, lan luwih cocok kanggo perawatan saka volume air cilik lan konsentrasi dhuwur saka gas exhaust, supaya uyuh, pangan Processing, dicithak sirkuit Papan, Manufaktur semikonduktor, industri kimia bisa digunakake ing industri kaya elektronik, industri kulit, produk latek, Papermaking, etc. piranti adsorption karbon The aktif utamané nggunakake adsorbent karbon aktif ngalangi keropos duwe efek adsorption , kang bisa èfèktif mbusak reged Organic lan ganda werna ing gas sampah industri. Punika wiyar dipigunakaké ing perawatan pungkasan industri dimurnèkaké gas sampah organik, lan efek dimurnèkaké apik. Sawise gas lumebu ing menara panyerepan liwat pipo, proses difusi wis kawangun antarane muka saka rong fase beda. Sawise penyebaran wis rampung, gas iki di sedot metu dening penggemar lan kosong, bisa diperlokake.

 

      proses menara adsorption aktif karbon (teknologi utama) fitur: dipérang dadi manual lan automatic, kompak lan terpadu, gampang kanggo nginstal lan operate lan njaga; kacepetan dhuwur filtrasi, kapasitas Processing gedhe, operasi stabil, kurang peralatan tilas; materi Filter Kapasitas intercepting gedhe, porosity ing dhuwur, gesekan iku tahan, lan gravitasi tartamtu Moderate.

 

       menara karbon adsorption ing aktif belongs kanggo panas-sade perusahaan kita. Produk iki independen dikembangaké lan dirancang dening perusahaan kita. Pelanggan sing mbetahaken kontak olèh hubungi kita amarga saben pangguna perlu kanggo menehi hasil karo konsentrasi, suhu lan Processing volume saka gas exhaust. Pangguna kudu hubungi kita perusahaan nalika milih, kita bakal kedhaftar milih ekonomi lan nilai dhuwit. Paling cocok kanggo peralatan perawatan gas exhaust perusahaan.

 

123


wektu Post: May-11-2019

Tampilan Online Chat!