• sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

rencana Boiler perawatan gas exhaust

rencana Boiler perawatan gas exhaust

Pambuka kanggo perawatan gas ketel exhaust:

       Boilers, geni, lan generator exhausts utamané ngandhut reged kayata SO2, NOX, soot, lan Ringermann blackness. Ing saiki, cara aman bledug utamané kalebu aman elektrik bledug, jinis tas bledug aman, lan piring swirling jinis udan (jagung) bledug aman. cara Desulfurization utamané kalebu: desulfurization ing pawon, desulfurization garing saka gas flue, desulfurization udan saka gas flue, lan kaya. Peralatan Processing garing punika ageng lan investasi gedhe; ngarepke ekonomi lan praktis sing luwih umum digunakake ing menara panyerepan dikempalken udan, jinis plate menara panyerepan, menara panyerepan siklon, etc. Ing saiki, perawatan saka gas exhaust kuwi biasane digawa metu dening cara panyerepan alkali utawa pindho cara alkali. Iku cara desulfurization sing saiki diwasa lan diijinake dening Environmental Protection Penerjemah

 

Boiler kinerja perawatan gas exhaust lan ciri:

        1. Product fitur: ngumbah asas apa, efficiency dhuwur saka bledug aman lan desulfurization, njupuk gas liyane mbebayani. The pembersih gas flue JF nyawiji desulfurization lan bledug aman menyang siji. Iku cara semprotan karo desain nozzle unik. Ing meksa sumber banyu tartamtu, kedhul banyu saka lapisan kandhel sêmbar, lan bledug lan gas mbebayani ing kontak lengkap karo kedhul banyu, supaya aman bledug, desulfurization lan aman sing digawa metu. Ing efek saka nitrogen lan ngumbah karbon ireng wis apik nemen dibandhingake beya bledug udan liyane. Ing tingkat bledug aman iku ≥95%, belerang tingkat aman dioxide ≥90%, lan flue gas Ringermann blackness punika <1 tingkat. Desain saka piring dewatering cukup lan unik, lan efek dewatering apik. Piranti dewatering diwenehake ing awak silinder, lan rancangan piring dewatering cukup lan unik. Nalika kedhul liwat piranti dewatering, iku wis deflected tabrakan lan mili sadawaning tembok silinder kanggo nyegah banyu secondary lan efficiency dehidrasi dhuwur.

        2, resistance kurang, daya banyu, daya, biaya operasi kurang. Ing gas flue alami ngenalaken saka sisih ngisor saka slinder. Ing bagean salib gedhe lan kacepetan angin cilik. Mulane, ing resistance asap cilik, ing resistance utama ≤900Pa, lan resistance sistem ≤1200Pa. Amarga saka resistance cilik, konsumsi daya uga cilik. Kajaba iku, ing banyu kosong liwat segara lan ditutup lan daur ulang. Ing tangan siji, iku nyimpen sumber banyu, ing tangan liyane, iku ngalangi limbah saka mili menyang kalen, nyebabake polusi secondary, nampa banyu-daya lan efek daya-daya, lan ngurangi biaya operasi.

        3, operasi peralatan punika relatif prasaja lan trep, pangopènan iku cilik banget, gampang operate, ngatur, njaga, tingkat operasi dhuwur, ngganti menyang macem-macem lingkungan beda.

        4. peralatan wis adaptasi kuwat kanggo fluctuation saka SO 2 konsentrasi gas flue. pangolahan desulfurization beda bisa ngganti isi belerang beda. Our company adopts cara alkali pindho, kang cara desulfurization dikenali dening Biro pangayoman diwasa lan lingkungan.


wektu Post: May-11-2019

Tampilan Online Chat!