• sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

Dongguan Junxing peralatan perawatan gas mechanical sampah lukisan kesusu

Dongguan Junxing peralatan perawatan gas mechanical sampah lukisan kesusu

Dongguan Hongsheng Lingkungan Protection Equipment Co., Ltd. mundur project of project perawatan gas sampah lukisan Dongguan Junxing Machinery Co., Ltd. Agen uyuh digunakake ing proses lukisan saka pabrik iki utamané Paint, lan jumlah tartamtu saka exhaust gas kosong, bisa diperlokake. Komponen utama saka gas exhaust sing Paint bledug (Paint kedhul) lan benzena molah malih lan seri bensin (umum dikenal minangka banyu Tianna). Duwe impact tartamtu ing lingkungan lingkungan. Miturut peraturan lingkungan sing cocog, iku kudu dianggep kanggo mesthekake yen reged ketemu standar. Sawise perawatan, discharge pollutant meets-tingkat pisanan discharge standar saka periode kapindho ing Provinsi Guangdong Standard Local DB44 / 27-2001 "Air pollutant emisi Limit".

       Kanggo perawatan gas Paint exhaust saka tanduran piyambak, cara apa wae bisa entuk goal saka perawatan efisien, supaya kita nggunakake gabungan bledug aman secondary kanggo entuk paling lan efisien perawatan. Miturut karakteristik gas Paint exhaust lan syarat lingkungan Proteksi, iku wis ngajokaken nganggo proses adus banyu cleaning (udan menara siklon bledug Penagih) plus proses adsorption karbon adsorber aktif kanggo perawatan lengkap.

1. Ing sumber angin ing kamar Paint: Supaya kanggo mesthekake kualitas Paint, waca laku umum Furnitur semprotan lukisan, nggunakake niup resik online kanggo sumber online, lan banjur nyetel lapisan Filter serat kaca ing semprotan Booth, iku angel kanggo njamin kualitas sumber air.

2, exhaust: Paint gas sampah kedhul kui ing proses uyuh, lenga Cairan Paint ing tumindake meksa online kanggo mbentuk partikel bledug atomized lan triphenyl molah malih lan beboyo Organic, konsentrasi luwih, ukuran partikel cilik, paling kang ngisor 10μm , Sawise exhaust Paint kedhul wis di resiki dening kabinèt langsir banyu, wis reresik lan efek ngurai ing lenga karet. Sawise reresik luwih lan perawatan dening menara siklon udan, iku lumebu ing amben karbon adsorption aktif, lan ing gas organik iki adsorbed lan aktif dening karbon aktif ing amben. gas iki kosong, bisa diperlokake saka exhaust pipa ndhuwur ing papan kang dhuwur dhuwur. Efficiency pemurnian cara bisa tekan luwih saka 95%, kang nemen mbenakake lingkungan atmosfer.

       Ing udan menara siklon bledug Penagih luwih majeng ing bledug aman udan. Ing efek saka bledug aman lan desulfurization lan aman semprotan ing ketel iku utamané apik banget. Aplikasi uga banget ekstensif, lan efek bledug aman luwih saka sing saka semprotan lan pangolahan udan liyane. gas wis isi Kelembapan ngisor. Iku ora mung mbusak luwih saka 95% saka bledug Paint, nanging uga njamin isi Kelembapan gas kurang lan filtrasi banyu prasaja. Ngurangi biaya dening njupuk efisiensi proses sabanjure karbon aktif lan ndawakake siklus urip.

23123123


Post wektu: Jan-11-2019

Tampilan Online Chat!