China PP duct Manufacturers and Suppliers | Hong Sheng
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

PP pipa

Short Description:

Mechanical properties The PP duct has high crystallinity and regular structure, and thus has excellent mechanical properties. However, at room temperature and low temperature, the impact strength is poor due to the high degree of molecular structure regularity. The more outstanding performance of the PP pipe is the resistance to bending fatigue, commonly known as the hundred-fold adhesive. Thermal performance The PP air duct has good heat resistance, and the product can be sterilized and ster...


Detail produk

Tags Product

Mechanical
The PP pipa wis crystallinity dhuwur lan struktur biasa, lan kanthi mangkono wis mechanical banget. Nanging, ing suhu kamar lan suhu kurang, kekuatan impact miskin amarga inggil molekul struktur tumata. Kinerja liyane pinunjul saka pipo PP punika resistance kanggo mlengkung lemes, umum dikenal minangka adesif atus-melu.
Kinerja termal
Ing PP pipa air tahan panas apik, lan produk bisa sterilized lan sterilized ing suhu 100 ° C utawa luwih, lan ora deformed ing 150 ° C ing kawontenan ora pasukan njaba. Ing suhu embrittlement punika -35 ° C, embrittlement ana ngisor -35 ° C, lan resistance kadhemen ora apik minangka poliethelin.
stabilitas Kimia
Ing kimia stabilitas saka PP pipa apik banget. Kejabi kang nyerang dening asam sulfat pekat lan klempakan asam nitrat, iku stabil kanggo macem-macem kimia reagen liyane. Nanging, bobot molekul hidrokarbon alifatik kurang, hidrokarbon aromatik lan hidrokarbon chlorinated nyaksekake pipe PP. Lan dadi gedhe, lan stabilitas kimia karo Tambah saka crystallinity uga apik, supaya PP pipa cocok kanggo produksi macem-macem pipo kimia lan fitting, efek anti-karat apik.
kinerja Listrik
Ing PP pipa wis kinerja jampel dhuwur-frekuensi banget, lan wiwit meh nyerap banyu, kinerja jampel ora kena pengaruh dening asor. Wis pancet dielektrik dhuwur lan bisa digunakake kanggo nggawe produk jampel electrical digawe panas ing suhu mundhak. Uga nduweni voltase risak dhuwur lan cocok kanggo nggunakake minangka aksesori electrical. Wis apik resistance kanggo voltase lan resistance busar, nanging wis listrik statis dhuwur lan gampang kanggo umur karo tembaga.
Resistance Weather
The PP pipa sensitif karo cahya ultraviolet, lan Kajaba saka seng oxide, dilauryl thiodipropionate, karbon ireng utawa padha ngisi putih bisa nambah resistance sawijining tuwa.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!