China PP cagak Produsen lan Suppliers | Hong Sheng
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

PP cagak

Short Description:

Ing PP cagak minangka bagean sing nyambung pipa kanggo pipo lan disambungake menyang mburi pipe. Ing plumbing, flanges utamané dipigunakaké kanggo sambungan pipa. flanges meksa beda duwe thicknesses beda, nomer bolongan meneng lan meneng ukuran bolongan sing beda, lan rajakayane disamber beda digunakake. PP flanges, umume 1.0MPA meksa, nomer lan ukuran bolts, waca HG20539-92 standar. Nalika pump lan tutup sing disambungake menyang pipo, bagéan Alat iki sing ...


Detail produk

Tags Product

Ing PP cagak minangka bagean sing nyambung pipa kanggo pipo lan disambungake menyang mburi pipe. Ing plumbing, flanges utamané dipigunakaké kanggo sambungan pipa. Flanges meksa beda duwe thicknesses beda, nomer bolongan meneng lan meneng ukuran bolongan sing beda, lan rajakayane disamber beda digunakake. PP flanges, umume 1.0MPA meksa, nomer lan ukuran bolts, waca HG20539-92 standar. Nalika pump lan tutup sing disambungake menyang pipo, bagéan Alat iki uga digawe menyang cocog manéka cagak kanggo sambungan gampang, disebut sambungan cagak. Ana bolongan ing cagak, lan rajakayane disamber nggawe loro flanges disambungake tightly.
PP Klasifikasi cagak:
Flat cagak (soket cagak, cagak), karo gulu cagak (korban prakaryan ngelas cagak), gawe ring (cagak, cagak adaptor), wuta plate (wuta cagak, Watesan piring).
PP aplikasi cagak:
PP flanges umume deleng bukaan saka sawetara bolongan tetep ing periphery awak plastik disk-kaya kanggo gabung liyane iku. Bab iki digunakake digunakake ing pipo lan mesin, supaya cagak minangka bagean disk-shaped. Iku luwih umum ing engineering pipo, lan flanges digunakake ing pasangan.
Ing PP cagak iku aksesori sing nyambung pipa kanggo pipo lan disambungake menyang mburi pipe, uga disebut cagak sing. Pasang pipa menyang cagak sak instalasi lan nggunakake obor welding kanggo nyawiji ing elektroda kanggo peserta segel. Jinis welding sambungan jinis soket, lan kauntungan cepet lan trep. Kerugian sing jawab samesthine kang konektor bisa gampang mbukak yen ngalami pasukan external.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!