China PPS semangat retardant semprotan menara Produsen lan Suppliers | Hong Sheng
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

PPS semangat menara retardant semprotan

Short Description:

PPS scrubber punika jinis anyar saka tanduran perawatan gas sampah industri. Diprodhuksi ing basis saka pembersih gas sampah industri karo ngambang lapisan diinget. Punika wiyar dipigunakaké ing pretreatment saka perawatan gas sampah industri lan bledug aman. Ing efek dimurnèkaké apik banget. Iku wis umum digunakake ing perawatan saka gas sampah asam lan alkali. peralatan Processing. Menara PP ngumbah diprodhuksi dening perusahaan kita beda saka menara ngumbah ana ing pasar. Iku mad ...


Detail produk

Tags Product

PPS scrubber punika jinis anyar saka tanduran perawatan gas sampah industri. Diprodhuksi ing basis saka pembersih gas sampah industri karo ngambang lapisan diinget. Punika wiyar dipigunakaké ing pretreatment saka perawatan gas sampah industri lan bledug aman. Ing efek dimurnèkaké apik banget. Iku wis umum digunakake ing perawatan saka gas sampah asam lan alkali. peralatan Processing. Menara PP ngumbah diprodhuksi dening perusahaan kita beda saka menara ngumbah ana ing pasar. Kang digawe saka polypropylene cahya ing plastik, sing, PP materi. Menara ngumbah diprodhuksi dening perusahaan kita sing utamané dipérang dadi rong jinis: menara dikempalken. Lan menara swirling, nalika menara dikempalken wis relatif digunakake digunakake. Nalika ana liyane bledug ing gas exhaust, menara swirling bisa milih. Menara PP ngumbah nduweni ciri struktur prasaja, konsumsi energi kurang lan efficiency dimurnèkaké dhuwur, lan bisa èfèktif mbusak gas hidrogen klorida (HCl), gas hidrogen florid (HF), gas amonia (NH3), asam sulfat kedhul (H2SO4), kedhul asam chromic (CrO3). gas banyu-telat kayata gas hidrogen sianida (HCN), uap alkali (NaOH), gas hidrogen sulfida (H2S), lan formalin (HCHO). Ing gas kedhul exhaust asam wis ngenalaken menyang menara dimurnèkaké dening pipa air, lan liwat lapisan diinget. Ing gas exhaust lan Cairan panyerepan sodium hidroksida sing kebak hubungi dening loro-phase gas-Cairan kanggo nresep reaksi neutralization, lan gas kedhul exhaust asam diresiki, banjur dehydrated lan defogged dening piring defogging. penggemar kosong, bisa diperlokake menyang atmosfer. Sawise ngisor menara pressurized dening pump, Cairan panyerepan sêmbar ing ndhuwur menara, banjur bali menyang ngisor tower kanggo ulang. gas kedhul exhaust asam diresiki meets standar polusi nasional.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!