Кина Инка во облик на канал производители и добавувачи | Хонг Шенг
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

Инка во облик на канал

Краток опис:

Механички својства Шахтата ПП има високо crystallinity и редовна структура, а со тоа има одлични механички својства. Сепак, на собна температура и ниска температура, јачината на влијанието се лоши поради високиот степен на молекуларната структура регуларноста. Повеќе извонредни перформанси на цевката ПП е на отпорност на свиткување замор, попозната како лепило сто пати. Топлински карактеристики на воздухот канал ПП има добра отпорност на топлина, како и производот може да се стерилизираат и Стер ...


детали за производот

Тагови производ

Механички својства
Шахтата ПП има високо crystallinity и редовна структура, а со тоа има одлични механички својства. Сепак, на собна температура и ниска температура, јачината на влијанието се лоши поради високиот степен на молекуларната структура регуларноста. Повеќе извонредни перформанси на цевката ПП е на отпорност на свиткување замор, попозната како лепило сто пати.
Топлински карактеристики
на воздухот канал ПП има добра отпорност на топлина, и производот може да се стерилизираат и стерилизирани на температура од 100 ° C или повисока, и не е деформирано на 150 ° C, под услов на никакви надворешни сили. Температура на распрскување е -35 ° C, распрскување се случува под -35 ° C, и ладна отпор не е добра како и полиетилен.
Хемиска стабилност
хемиска стабилност на канал ПП е многу добра. Покрај тоа што е нападнат од страна на концентрирана сулфурна киселина и концентрирана азотна киселина, таа е стабилна на разни други хемиски реагенси. Сепак, со ниска молекуларна тежина алифатски јаглеводороди, ароматични јаглеводороди и хлорирани јаглеводороди може да омекне цевка PP. И оток, и хемиската стабилност со зголемување на crystallinity е исто така подобрена, па ПП цевки е погодна за производство на различни хемиски цевки и фитинзи, анти-корозија ефект е добро.
Електрични перформанси
ПП канал има одлични перформанси висока фреквенција изолација, и со оглед на тоа едвај апсорбира водата, перформансите на изолација не е под влијание на влага. Таа има висока диелектрична константа и може да се користат да се направи загреан електрична изолација производи, како што се зголемува температурата. Таа, исто така има висок дефект напон и е погоден за употреба како некој електричен уред. Таа има добра отпорност на напон и лак отпор, но има висок статички електрична енергија и е лесно да се возраст со бакар.
Времето отпор
Шахтата ПП е чувствителен на ултравиолетова светлина, како и додавањето на цинк оксид, dilauryl thiodipropionate, саѓи или сличен бел филер може да го подобри стареењето на отпор.


  • Претходно:
  • Следно:

  • WhatsApp Онлајн Chat!