• sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

22 taun pangalaman dina téhnologi motong laser

Dongguan Hongsheng Lingkungan Protection Equipment Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di R & D jeung produksi produk perlindungan lingkungan kayaning PP dewan, pipe PP, PP knalpot munara purifikasi gas, PP asam halimun munara cuci, PP diaktipkeun munara adsorption karbon , PP rod las, jsb "Heite PP dewan", "Baodia PP dewan", "Hongsheng PP dewan", produk anu loba dipaké dina semikonduktor bersih kamar, haseup cai runtah, bak solusi asam sarta alkali, munara diserep, saluran hawa , PCB parabot plating, Metal parabot plating, alat-alat plating plastik, tank éléktrolisis, alat-alat filtration, asam sarta bagian alkali ngolah jeung proyék perlindungan lingkungan séjén.

Tim kami Badé Nyadiakeun Anjeun kalawan laser Profesional Aplikasi Leyuran haratis
WhatsApp Online Chat!