• sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06

News Industrial

  • The structure of the exhaust gas purification tower is a device for absorbing operation

    The structure of the exhaust gas purification tower is a device for absorbing operation

    The exhaust gas purification tower is a device for performing an absorption operation. There are three types of gas-liquid contact forms. The first type is a plate tower, bubble absorption tower, and stirred bubble absorption tower in which gas is dispersed in the liquid phase in the form of bubb...
    Maca deui
  • parusahaan urang

    parusahaan urang

    Dongguan Hongsheng Lingkungan Protection Equipment Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di R & D jeung produksi produk perlindungan lingkungan kayaning PP dewan, pipe PP, PP knalpot munara purifikasi gas, PP asam halimun munara cuci, PP diaktipkeun munara adsorption karbon , PP ...
    Maca deui
  • Dongguan Junxing parabot perlakuan gas mékanis runtah lukisan bergegas

    Dongguan Junxing parabot perlakuan gas mékanis runtah lukisan bergegas

    Dongguan Junxing mékanis runtah lukisan parabot perlakuan gas bergegas Dongguan Hongsheng Protection Lingkungan Equipment Co., Ltd. undertook proyek of ngalukis proyék perlakuan gas pamiceunan tina Dongguan Junxing mesin Téhnologi Co., Ltd. The agén nyemprot dipaké dina proces lukisan ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!